Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας τις σχετικές κατηγορίες προϊόντων προκειμένου να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Εναλλακτικά, αν ψάχνετε κάτι πολύ συγκεκριμένο πληκτρολογήστε το στο πεδίο “Search for products” που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σας. Όταν εντοπίσετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, επιλέξτε το μέγεθός σας και πατάτε το κουμπί "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ" το οποίο βρίσκεται δίπλα από κάθε προϊόν και συνεχίστε τα ψώνια σας μέχρι να ολοκληρώσετε τις αγορά σας.
Έπειτα ελέγξτε το καλάθι σας και τα προϊόντα που θέλετε, αν θέλετε να διαγράψετε κάποιο προϊόν από το καλάθι πατήστε x στα αριστερά από το όνομα του προϊόντος που θέλετε να διαγράψετε. Μετά επιλέξτε το τρόπο αποστολής που επιθυμείτε και πατήστε το κουμπί “ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ” για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.
Μπορείτε να πληρώσετε είτε με την μέθοδο της αντικαταβολής, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέξτε όποια μέθοδο θέλετε στα δεξιά που βρίσκεται το πλαίσιο της παραγγελίας σας, ενώ συμπληρώστε και τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ που βρίσκονται στα αριστερά και πατήστε το κουμπί “ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ”.

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

1. Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courrier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 1,80 ευρώ.

2. Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VISA ή MASTERCARD για τη συναλλαγή σας. Θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια των συναλλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν.

3.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς IBAN:GR75 0172 0430 0050 4308 2538 002)

ΕΛΛΑΔΑ: Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ELTA COURIER με παράδοση στη πόρτα σας. Κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα 2,00€ (για τις παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,80€) δηλαδή συνολική χρέωση αποστολής με courier και αντικαταβολή 3,80€. Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 60,00€.

ΚΥΠΡΟΣ: Η αποστολή των προϊόντων σας για την Κύπρο γίνεται μέσω της εταιρίας EMS και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15€. Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 120,00€.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1­-2 μέρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-­3 μέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 1­-5 μέρες.

Οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια μέρα και παραδίδονται στην εταιρία courier την επόμενη εργάσιμη (* εξαιρούνται Αργίες και Σαββατοκύριακα εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00).

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bittersweet.com.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-­6982003 σε εργάσιμες μέρες και ώρες ώστε να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς.

Εάν υπάρχει πιθανότητα κάποιο προϊόν να μην είναι άμεσα διαθέσιμο εμείς στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε με προσωπικό email για την πορεία της παραγγελίας σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 48 ωρών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Αποδεικτικό στοιχείο της εμπρόθεσμης αποστολής του προς αλλαγή/επιστροφή είδους, θεωρείται η απόδειξη/σφραγίδα αποστολής του ταχυδρομείου ή της υπηρεσίας courier που χρησιμοποιήσατε. Σε περιπτώσεις υπέρβασης του χρονικού αυτού πλαισίου, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την επιστροφή.

Αλλαγή με άλλο προϊόν: Στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με ELTA COURIER & χρέωση δική μας πίσω.Μέσα μας γράφετε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας να προσέξετε το προϊόν να είναι στην ίδια τιμή ή μεγαλύτερη από το επιστρεφόμενο είδος και όχι μικρότερη. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

Eπιστροφή χρημάτων: Στέλνετε το προϊόν μέσω ELTA COURIER και δική μας χρέωση πίσω. Μέσα στο πακέτο μας διευκρινίζετε οτι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων και συμπεριλαμβάνετε την επωνυμία της τράπεζας, τον δικαιούχο και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σχετικά με τις επιστροφές απαραίτητες προϋποθέσεις:

Tο προϊόν να επιστραφεί στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρες και εντός της συσκευασίας με όλες τις ετικέτες του (π.χ.αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας, ετικέτες κλπ) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω ELTA COURIER και με δική μας χρέωση.

Η διεύθυνση στην οποία θα αποστείλετε το προϊόν είναι BITTERSWEET.COM.GR– Λεωφόρος Κηφισίας & Ιωάννου Πάγκα 2, ΤΚ: 11525, ΑΘΗΝΑ

Για τη δική σας διευκόλυνση, ναι χρειάζεται. Έτσι δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που ψωνίζετε από εμάς. Επίσης μην ξεχνάτε ότι με την εγγραφή σας θα μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα προϊόντα αλλά και κάθε προσφορά, θα απολαμβάνετε τα οφέλη των υπηρεσιών μας όπως πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας και θα μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας Wish List.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή είτε πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας (θα σας ζητηθεί από το σύστημα), είτε κάνοντας κατευθείαν κλικ στο ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ στο κάτω μέρος της σελίδας ή στο εικονίδιο με το βελάκι πάνω δεξιά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα ήταν καλό στα στοιχεία επικοινωνίας να βάζετε το κινητό σας τηλέφωνο ώστε η εταιρία courier να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση που δεν σας βρει κατά την παράδοση. Τα στοιχεία που πρέπει να εισάγετε κατά την εγγραφή σας χρησιμοποιούνται μόνο για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Οποιαδήποτε διευκρίνιση έχετε σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας ( π.χ. Άλλη διεύθυνση ) μπορείτε να κλικάρετε το κουτάκι " ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ" κατά την ολοκλήρωσή όπως και αν θέλετε να κάνετε κάποια σημείωση (πχ διαφορετικό όνομα στο κουδούνι)γράψτε το στο κουτί που λέει “Σημειώσεις παραγγελίας”.

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από την εταιρεία μας αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών μας και για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας και τη διευκόλυνση των παραδόσεων. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών και η εγγραφή σας δηλώνει την πλήρη συγκατάθεσή σας. Tα στοιχεία σας διατηρούνται από την εταιρεία μας μόνο για όσο χρόνο είστε εγγεγραμμένος χρήστης μας Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας για την διευκόλυνση της εξυπηρέτησης σας.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, δώστε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ώστε να σας αποσταλεί εκ νέου ο κωδικός.

Άμεσα θα λάβετε στο mail σας ένα νέο κωδικό, που θα σας επιτρέψει να μπείτε στο λογαριασμό σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα e­mail, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε. Το παραπάνω επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε σωστά την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη online εμπειρία και να είστε 100% ικανοποιημένοι από την επίσκεψή σας στο bittersweet.com.gr, και συνεπώς από την κάθε αγορά που πραγματοποιείτε, εξασφαλίζοντας την πιο φιλική και άμεση εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε απορία ή κάποιο πρόβλημα θα χαρούμε να το λύσουμε άμεσα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

-E­mail στο info@bittersweet.com.gr (απάντηση εντός 24 ωρών, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών)

-Τηλέφωνο στο 210-­6982003 (ώρες λειτουργίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μεταξύ 10:00­-18:00 Δευτέρα έως και Παρασκευή)