ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 48 ωρών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Αποδεικτικό στοιχείο της εμπρόθεσμης αποστολής του προς αλλαγή/επιστροφή είδους, θεωρείται η απόδειξη/σφραγίδα αποστολής του ταχυδρομείου ή της υπηρεσίας courier που χρησιμοποιήσατε. Σε περιπτώσεις υπέρβασης του χρονικού αυτού πλαισίου, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την επιστροφή.

Αλλαγή με άλλο προϊόν: Στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με ELTA COURIER & χρέωση δική μας πίσω. Μέσα μας γράφετε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας να προσέξετε το προϊόν να είναι στην ίδια τιμή ή μεγαλύτερη από το επιστρεφόμενο είδος και όχι μικρότερη. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

Eπιστροφή χρημάτων: Στέλνετε το προϊόν μέσω ELTA COURIER και δική μας χρέωση πίσω. Μέσα στο πακέτο μας διευκρινίζετε οτι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων και συμπεριλαμβάνετε την επωνυμία της τράπεζας, τον δικαιούχο και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σχετικά με τις επιστροφές απαραίτητες προϋποθέσεις:

Tο προϊόν να επιστραφεί στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρες και εντός της συσκευασίας με όλες τις ετικέτες του (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας, ετικέτες κλπ) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς. Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω ELTA COURIER και με δική μας χρέωση. Η διεύθυνση στην οποία θα αποστείλετε το προϊόν είναι BITTERSWEET.COM.GR– Λεωφόρος Κηφισίας & Ι.Πάγκα 2 , ΤΚ: 11525, ΑΘΗΝΑ,Εμπορικό κέντρο “Cosmos Center Athens”.